Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin uçtuğunu görmek

Rüyada bebeğin uçtuğunu görmek

Rüyada bebeğin uçtuğunu görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, kimseye borçlanmayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Başlama düdüğü çaldığında hazır olmak için ön çalışmaları dört dörtlük yapmalısınız.

Rüyada uçan bebek görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğinin uçtuğunu görmek onu darda bırakmayacağına, kalbini kıracağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin uçtuğunu görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde uçan kuşlar görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, işveren koltuğunda oturacağına alamet eder.

Rüyada uçan kurbağa görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına delalettir.

Rüyada uçan fare görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, geçim derdinin olmayacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan pantolon görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada siyah uçan at görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments