Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin parmağını görmek

Rüyada bebeğin parmağını görmek

Rüyada bebeğin parmağını görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin parmağını gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilgili gerilimli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bebek parmakları görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada parmak kadar bebek görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına tabir olunur.

Rüyada bebek parmağı görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Rüyada parmak bebek doğurmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada parmak bebek görmek üzüntülü bir haber alınacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin parmağını görmek güç ve para kaybedeceğine, borçlarından kurtulacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok parmaklı bebek görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments