Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok parmaklı bebek görmek

Rüyada çok parmaklı bebek görmek

Rüyada çok parmaklı bebek görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok parmaklı bebek gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Rüyada parmak bebek görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret eder.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek kişinin rahat nefes alacağına, donatacağına, yepyeni biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin parmağını görmek hanesinin bollukla dolacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine işarettir.

Rüyada bebek parmakları görmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işarettir.

Rüyada parmak bebek doğurmak kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok parmaklı bebek görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulur.

Rüyada parmak kadar bebek görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine işarettir.

Rüyada parmaksız bebek görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments