Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin ısırdığını görmek

Rüyada bebeğin ısırdığını görmek

Rüyada bebeğin ısırdığını görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kendisini ailesine vereceğine, haberler alacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine yorulur.

Rüyada bebeğin ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada bebek ısırmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği ısırmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin ısırdığını görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı ısırmak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada örümcek ısırmak görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dil ısırmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, işlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın dilini ısırmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağını kedi ısırmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments