Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında bebek uyutmak

Rüyada ayağında bebek uyutmak

Rüyada ayağında bebek uyutmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ayağında bebek uyutmak gördüyseniz:

  • Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Rüyada bebek ayak izi görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, canını sıkılacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bebek ayağı yıkamak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları olmayan bebek görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bebek ayakları görmek çok mutlu olunacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments