Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin ayağını görmek

Rüyada bebeğin ayağını görmek

Rüyada bebeğin ayağını görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, elinin darlığa düşeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, işlerin kara geçeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin ayağını gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Rüyada bebeğin ayağa kalktığını görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek ayağı görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları olmayan bebek görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebek ayağı görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek ayağı yıkamak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine delalettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada büyük ayaklı bebek görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, aradığı kişiyi bulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments