Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği suda görmek

Rüyada bebeği suda görmek

Rüyada bebeği suda görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği suda gördüyseniz:

  • Kendi yargılarınıza güvenmelisiniz.

Rüyada suda erkek bebek görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan bebek görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalettir.

Rüyada suda bebek bulmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda bebek yüzdürmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda bebek görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda bebek yıkamak telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments