Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda bebek yıkamak

Rüyada suda bebek yıkamak

Rüyada suda bebek yıkamak neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, şansının kendisinden yana olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda bebek yıkamak gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada suda bebek yıkamak daima zinde ve genç kalacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına işaret eder.

Rüyada suda halı yıkamak kendi çok iyi hissedeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan suda yüz yıkamak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada suda yün yıkamak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada köpüklü suda bulaşık yıkamak destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada suda ayaklarını yıkamak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada akan suda çamaşır yıkamak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments