Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda bebek görmek

Rüyada suda bebek görmek

Rüyada suda bebek görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada suda bebek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin zayıflıkları konusunda daha gerçekçi olunması gerekiyor olabilir.

Rüyada suda bebek bulmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin suda boğulduğunu görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, kazançlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği suda boğmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, kendisine kızacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda erkek bebek görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına inanılır.

Rüyada suda bebek yüzdürmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada bebeği suda görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen bebek görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments