Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği ölmek

Rüyada bebeği ölmek

Rüyada bebeği ölmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, hayallerinin söneceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, adının her yerde geçeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada bebeği ölmek gördüyseniz:

  • Aileniz sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir veya hayal kırıklıkları yaşatabilir.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada öldürülmüş bebek görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla bebek öldürmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işarettir.

Rüyada kendi bebeğini öldürmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada bebeğin düşerek öldüğünü görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bebek öldürdüğünü görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmek üzere bebek görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, vefalı bir insan olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine yorulur.

Rüyada ölmek üzere olan bebek görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, mutlu bir insan olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments