Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öldürülmüş bebek görmek

Rüyada öldürülmüş bebek görmek

Rüyada öldürülmüş bebek görmek işlerinin gerileyeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada öldürülmüş bebek gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Rüyada bir bebeğin öldüğünü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet eder.

Rüyada doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek rahat bir hayatı olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin bebeğinin öldüğünü görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yeni doğan bir bebeğin öldüğünü görmek şansının artacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalettir.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada doğacak bebeğin öldüğünü görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek öldüğü görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına yorulur.

Rüyada bebeği ölmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments