Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bebek öldürdüğünü görmek

Rüyada birinin bebek öldürdüğünü görmek

Rüyada birinin bebek öldürdüğünü görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işarettir.

Rüyada birinin bebek öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda biraz iş birliğiyle çok şey halledilebilir.

Rüyada bebeklerin öldüğünü görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, işlerinin kapanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya tabir olunur.

Rüyada ikiz bebeklerden birinin öldüğünü görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğacak bebeğin öldüğünü görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine alamet eder.

Rüyada kucakta bebek ölmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada öldürülen bebek görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada bebek öldüğünü görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Rüyada bir bebeğin öldüğünü görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ağzının tadının bozulacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments