Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bebeğini öldürmek

Rüyada kendi bebeğini öldürmek

Rüyada kendi bebeğini öldürmek zor zamanların böylece geride kalacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sorunların çözüleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iç açıcı sözlere delalet etmektedir.

Rüyada kendi bebeğini öldürmek gördüyseniz:

  • Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Rüyada bir bebeğin öldüğünü duymak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğini öldürmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulur.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek bazı kayıplar olabileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği öldürmeye çalışmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada doğacak bebeğin öldüğünü görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bebek öldürmeye çalışmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin öldüğünü duymak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments