Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bebeğini kucaklamak

Rüyada başkasının bebeğini kucaklamak

Rüyada başkasının bebeğini kucaklamak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, zorlukların günden güne artacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bebeğini kucaklamak gördüyseniz:

  • Kaygıları bir kenara bırakıp ilerlemekte fayda var.

Rüyada erkek bebek kucaklamak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, işlerinin çok iyi olacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğini kucaklamak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük bebek kucaklamak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine inanılır.

Rüyada mavi gözlü bebek kucaklamak gelirinin azalacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine inanılır.

Rüyada bebek kucaklamak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, gönlündeki gibi sevileceğine delalet eder.

Rüyada bebeği kucaklamak çok büyük kazançlara sahip olacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kundakta bebek kucaklamak bolluk içinde yaşamaya, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ikiz bebek kucaklamak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments