Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği karnında görmek

Rüyada bebeği karnında görmek

Rüyada bebeği karnında görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada bebeği karnında gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaya gönüllü olmanız durumunda, başkalarıyla biraraya gelmeniz belli çözümler bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada anne karnında bebeği görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada karnından bebek çıktığını görmek ana baba duası alınacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebek oynadığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada kar içinde bebek görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada anne karnında ağlayan bebek görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada bebeği karnında görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada karnından bebek düşürmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak küskünlüklerin oluşacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments