Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe zarar vermek

Rüyada bebeğe zarar vermek

Rüyada bebeğe zarar vermek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe zarar vermek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan sakının.

Rüyada bebeğe zarar vermek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada zarar etmek rahata erileceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmana zarar vermek engellerin ortadan kalkacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine işaret eder.

Rüyada zararsız fare görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde zarar görmek işlerini büyüteceğine, ikinci bir şans vereceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işarettir.

Rüyada zararsız aslan görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya zarar vermek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada maddi zarar görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments