Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaya zarar vermek

Rüyada arabaya zarar vermek

Rüyada arabaya zarar vermek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına yorulur.

Rüyada arabaya zarar vermek gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Rüyada arabaya zarar geldiğini görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabasına zarar geldiğini görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada arabaya zarar vermek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada arabama zarar verdiğini görmek kafasının sakinleşeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada zararsız timsah görmek canlanacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiklerine zarar vermek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada zarar vermeyen yılan görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet eder.

Rüyada zararsız deprem görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments