Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedir şehitlerini görmek

Rüyada bedir şehitlerini görmek

Rüyada bedir şehitlerini görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, güçten ve takatten düşeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada bedir şehitlerini gördüyseniz:

  • İçinde bulunduğunuz ikilemler dikkat çekiyor.

Rüyada bedir şehitlerini görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına delalettir.

Rüyada ashabı bedir görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehiti tabutta görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, rahat edileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehidi canlı görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, elinin de bollaşacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada çanakkale şehidi görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şehide dua okumak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına alamet eder.

Rüyada şehite su vermek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, kudretinin yerine geleceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada şehitlik mezarlığı görmek uzun sohbetler edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments