Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan ceketi görmek

Rüyada bayan ceketi görmek

Rüyada bayan ceketi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada bayan ceketi gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, kariyerinizde veya aşka hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayan koşullar oluşabilir.

Rüyada bayan ceketi görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceketinin yırtıldığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına inanılır.

Rüyada ceket unutmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına tabir olunur.

Rüyada yırtık ceket görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu ceket görmek rahat bir hayata sahip olmaya, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi deri ceket görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada siyah deri ceket görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine inanılır.

Rüyada ceket dikmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments