Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi deri ceket görmek

Rüyada mavi deri ceket görmek

Rüyada mavi deri ceket görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kazancının günden güne çok artacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işarettir.

Rüyada mavi deri ceket gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Rüyada mavi deri ceket görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine işarettir.

Rüyada deri ceket almak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, maddi olarak zarar edeceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı deri ceket giymek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Rüyada deri ceket giymek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada kahverengi deri ceket giymek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işinde başarılı olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına tabir olunur.

Rüyada deri ceket görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah deri ceket giymek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada deri ceket kaybetmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments