Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık ceket görmek

Rüyada yırtık ceket görmek

Rüyada yırtık ceket görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, eskileri yâd edeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık ceket gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yaratıcı değişiklikler meydana gelebilir.

Rüyada yırtık deri ceket görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yırtık ceket görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yırtık ayakkabı görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada altı yırtık ayakkabı görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, onu dinleyeceğine işarettir.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada yırtık elbiseler görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada yırtık valiz görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık pantolon dikmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments