Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan ayakkabısı almak

Rüyada bayan ayakkabısı almak

Rüyada bayan ayakkabısı almak bereketli işlere gireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada bayan ayakkabısı almak gördüyseniz:

  • İleride problem yaşamak istemiyorsanız, hayalci bakış açısından kurtulmalı, temelsiz amaçları bir tarafa bırakmalısınız.

Rüyada siyah bayan ayakkabısı görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, problemlerinin biteceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeni bayan ayakkabısı görmek zengin olunacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bayan ayakkabısı görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada bayan ayakkabıları görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan ayakkabısı almak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ona şifa olmayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı bayan ayakkabısı görmek mutlu olacağına ve güleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bayan gardiyan görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada bayan bayana öpüşmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments