Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan bayana öpüşmek

Rüyada bayan bayana öpüşmek

Rüyada bayan bayana öpüşmek rızkının da çoğalacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada bayan bayana öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin istek veya ihtiyaçlarının eğlencenizi bozma ihtimali olabilir.

Rüyada bayanda sakal bıyık görmek maddi kayıpların olacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına yorulur.

Rüyada bayanla tokalaşmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayan uzvu görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynı bayanı görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, özlemlerini bitireceğine, ruhunun dinleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayanın edep yerini görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada bir bayanı dövmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada bayan çorabı giymek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada bıyıklı bayan görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments