Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bateri çaldığını görmek

Rüyada bateri çaldığını görmek

Rüyada bateri çaldığını görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, heveslerinin de azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bateri çaldığını gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almanız için gerekli herşeye sahipsiniz.

Rüyada bateri çaldığını görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, ticaretinin büyüyeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bateri çalmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bateri çalan birini görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, onlarla ayrı düşeceğine işaret eder.

Rüyada bateri görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat çaldığını görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, rızkından olacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine alamet eder.

Rüyada çay kaşığı çalmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada çarşaf çalmak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşya çaldığını görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments