Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bateri çalmak

Rüyada bateri çalmak

Rüyada bateri çalmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, varlıklı kimse olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, siparişlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada bateri çalmak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Rüyada bateri çaldığını görmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına inanılır.

Rüyada bateri çalmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bateri görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bateri çalan birini görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt para çalmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada horoz çalmak sahip olduklarının da çoğalacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceviz çaldığını görmek borçların artacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada değerli bir şey çalmak akıllı adımlar atacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments