Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bastonlu kadın görmek

Rüyada bastonlu kadın görmek

Rüyada bastonlu kadın görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, düşmanların barışacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bastonlu kadın gördüyseniz:

  • Size sorulan sorulara doğru cevaplar vermeniz gerekiyor.

Rüyada bastonlu kadın görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, idealist kimse olacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada baston kaybetmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada birini bastonla görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, rakipsiz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada tahta baston görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işarettir.

Rüyada altın baston görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına alamet eder.

Rüyada beyaz baston görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments