Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alan birini görmek

Rüyada abdest alan birini görmek

Rüyada abdest alan birini görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, bazı ortak işlere gireceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada abdest alan birini gördüyseniz:

  • Tam da vazgeçmek üzereyken, hayatın getirilerinden maksimumda faydalanmak üzeresiniz.

Rüyada abdest alan birini görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada abdest alan adam görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest alan birilerini görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kötü haberler alacağına işaret eder.

Rüyada abdest alan birine su dökmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alan kadın görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına alamet eder.

Rüyada abdest alan insanlar görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada abdest alan kişiler görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments