Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle zina yapmak

Rüyada biriyle zina yapmak

Rüyada biriyle zina yapmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, borçlarının kapacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle zina yapmak gördüyseniz:

  • Kafa karıştıran veya mide bulandıran ayrıntıları bulabilirsiniz.

Rüyada başkasıyla zina yapmak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, karlı işler alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle zina yapmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek erkekle zina yapmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada evli kadınla zina yapmak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada bir erkekle zina yapmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret eder.

Rüyada anneyle zina yapmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kadınla zina yapmak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, maddi olanaklarının artacağına, bir sıkıntıya girmeye işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments