Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yandığını görmek

Rüyada başkasının yandığını görmek

Rüyada başkasının yandığını görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, ruhen güzelleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yandığını gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Rüyada suyun yandığını görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin yandığını görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına işaret eder.

Rüyada beşiğin yandığını görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kişinin gönlünü alacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada sokağın yandığını görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işarettir.

Rüyada kıyafetinin yandığını görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Rüyada bahçenin yandığını görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Rüyada babanın yandığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada caminin yandığını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments