Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçenin yandığını görmek

Rüyada bahçenin yandığını görmek

Rüyada bahçenin yandığını görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, önemli atılımlar yapacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet eder.

Rüyada bahçenin yandığını gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada bahçe yandığını görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada bir bahçenin yandığını görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, güzel günler geçireceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada bahçenin yandığını görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşın yandığını görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin yandığını görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin yandığı haberini almak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin yandığını görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada yakınlarının yandığını görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, anne baba duası alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments