Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun yandığını görmek

Rüyada suyun yandığını görmek

Rüyada suyun yandığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada suyun yandığını gördüyseniz:

  • Finansal anlamda büyüme sağlayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada sıcak suyla yandığını görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kötülüklerden uzak olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalettir.

Rüyada suyun yandığını görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada ağacının yandığını görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ateşte yandığını görmek ferah bir eve geçileceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin yandığını görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Rüyada eski evin yandığını görmek dertlerinin şifasını bulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada trenin yandığını görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdanın yandığını görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments