Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının üstünde bit görmek

Rüyada başkasının üstünde bit görmek

Rüyada başkasının üstünde bit görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, güvensizliğini yeneceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının üstünde bit gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Rüyada başkasının üstünde bit görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada üstünde bit görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun saçında bit görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan bit görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine yorulur.

Rüyada bit ve pire görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, zahmet veren işlerin artacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kafasında bit görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin kafasından bit ayıklamak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başından bit alıp öldürmek geçim derdinin kalmayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments