Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan bit görmek

Rüyada kafadan bit görmek

Rüyada kafadan bit görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, asla harama bulaşmayacağına, büyük bir makama geleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, insanlarla arasının açılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafadan bit gördüyseniz:

  • Bazı projelerin tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Rüyada kafadan bit görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına işaret eder.

Rüyada kafadan bit ayıklamak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalettir.

Rüyada kafadan bit almak anne baba ile ters düşüleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, rahat geçinerek yaşayacağına işarettir.

Rüyada kafadan bit dökmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kafadan bit temizlemek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafadan öpülmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada silahla kafadan vurulmak bol para kazanacağına, varolan borçların ödeneceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafadan kurt çıkarmak büyük zararlardan kurtulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments