Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde bit görmek

Rüyada üstünde bit görmek

Rüyada üstünde bit görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, de zenginliğe kavuşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada üstünde bit gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir veya birkaç kişiye bazı ikramlarda bulunmanız, onları bir yerlere götürmeniz olasıdır.

Rüyada başkasının üstünde bit görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalet eder.

Rüyada üstünde bit görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına tabir olunur.

Rüyada bitmiş tüp görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun saçında bit görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçta büyük bit görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet eder.

Rüyada benzin bittiğini görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran bitirmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Rüyada saçında bit ve sirke görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments