Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının trafik kazasını görmek

Rüyada başkasının trafik kazasını görmek

Rüyada başkasının trafik kazasını görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine inanılır.

Rüyada başkasının trafik kazasını gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Rüyada arkadaşının trafik kazası görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada trafik kazasında ölüm görmek onlara galip geleceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada trafik kaza geçirmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, atılıma geçeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada trafik kazasında görmek zorlukların son bulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada babasının trafik kazasında öldüğünü görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, insanlarla arasının iyi olacağına işarettir.

Rüyada trafik kazasından kurtulmak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet eder.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek şansının döneceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments