Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tartıştığını görmek

Rüyada başkasının tartıştığını görmek

Rüyada başkasının tartıştığını görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının tartıştığını gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı biraz daha objektif olun.

Rüyada anne baba tartışması görmek canının ve malının garantide olacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşiyle tartıştığını görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Rüyada ablayla tartıştığını görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşıyla tartıştığını görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, işinden uzaklaşacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada öğretmenle tartıştığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ticaret hayatına atılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada anne ve babayı tartışırken görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekle tartıştığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments