Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sırtını yanık görmek

Rüyada başkasının sırtını yanık görmek

Rüyada başkasının sırtını yanık görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yüksek moral sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının sırtını yanık gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin doğru anlaşıldığından emin olmadan cümleyi bitirmeyin.

Rüyada sırtında yanık görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanık sırt görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada sırtını yanık görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada sırtı yanık görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtını yanık görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada ütü yanığı görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yanık mum görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada vücutta yanık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments