Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık sırt görmek

Rüyada yanık sırt görmek

Rüyada yanık sırt görmek yarasını saracağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Rüyada yanık sırt gördüyseniz:

  • Size maddi manevi bedel ödetebilecek potansiyele sahip ölçüsüz kişilerden uzak durun.

Rüyada başkasının sırtını yanık görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına alamet eder.

Rüyada yanık sırt görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtını yanık görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada sırtında yanık görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, iş güç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtı yanık görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada yanık ayakkabı görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, farklı şeyler deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanık yüzlü insanlar görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanık insan görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments