Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtı yanık görmek

Rüyada sırtı yanık görmek

Rüyada sırtı yanık görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada sırtı yanık gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada başkasının sırtını yanık görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada sırtında yanık görmek kazançlı kapıların açılacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanık sırt görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya rivayet etmektedir.

Rüyada sırtı yanık görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Rüyada sırtını yanık görmek hırpalanacağına, ömür boyu devam edeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanık kol görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işaret eder.

Rüyada birinin vücudunda yanık görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yaptığı işten çıkarılacağına delalettir.

Rüyada yanık yüz görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments