Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah kullandığını görmek

Rüyada silah kullandığını görmek

Rüyada silah kullandığını görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Rüyada silah kullandığını gördüyseniz:

  • Hiç doğru yapmıyorsunuz.

Rüyada silah kullandığını görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Rüyada başkasının silah kullandığını görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, zor durumlara düşüleceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulur.

Rüyada silah kullanmak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada başkasının arabasını kullanmak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok hızlı araba kullanmak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına yorulur.

Rüyada taşıt kullanmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada transit kullanmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yolcu otobüsü kullanmak mallarının artacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments