Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah kullanmak

Rüyada silah kullanmak

Rüyada silah kullanmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah kullanmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler planlarda değişiklik gerektirebilir.

Rüyada başkasının silah kullandığını görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada silah kullandığını görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada silah kullanmak hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada yay kullanmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada annemin araba kullanmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, hem dua alacağına delalettir.

Rüyada yağmurlu havada araba kullanmak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, çok mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada çok hızlı araba kullanmak kimden akıl soracağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayı geri geri kullanmak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments