Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi sakalını görmek

Rüyada kendi sakalını görmek

Rüyada kendi sakalını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işarettir.

Rüyada kendi sakalını gördüyseniz:

  • Kaldırılması zor yükler ya da karşılıksız bırakmakta zorlanabileceğiniz tepkiler söz konusu olabilir.

Rüyada bıyık sakal görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına inanılır.

Rüyada sakal uzaması görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada genç birini sakal görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, zararın gittikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz sakal görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya işaret eder.

Rüyada erkekte sakal görmek dertlerin sonlanacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada bayanda sakal bıyık görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin sakalını kesmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kem gözlere gelineceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına tabir olunur.

Rüyada saç ve sakalın beyazladığını görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments