Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, öz güven kazanacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, evlerine dünürcü geleceğine, çözüm yolları bulamayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada saç ve sakal kestirmek kendisini daha rahat hissedeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakalını kestiğini görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada birinin sakallarını kestiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına rivayet eder.

Rüyada sakallarını kestiğini görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, hasretliğin biteceğine işarettir.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments