Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçlarını uzun görmek

Rüyada başkasının saçlarını uzun görmek

Rüyada başkasının saçlarını uzun görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saçlarını uzun gördüyseniz:

  • Çok fazla direnişle karşılaşmayacağınız yolları seçmenizde fayda var.

Rüyada erkek uzun saç görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, cesaretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçını uzun görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçını uzun görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin saçını uzun görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kendisine ev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve siyah saç görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, işlerinin gerileyeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini uzun saçlı görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına yorulur.

Rüyada kendini uzun sarı saçlı görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments