Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçını uzun görmek

Rüyada arkadaşının saçını uzun görmek

Rüyada arkadaşının saçını uzun görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının saçını uzun gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada arkadaşının saçını uzun görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarını uzun görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın saçını uzun görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçının uzun olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı uzun saçlı görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını saçı uzun görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yeni bir yol çizileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını uzun saçlı görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada uzun süredir görmediğin bir arkadaşını görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments