Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçını yapmak

Rüyada başkasının saçını yapmak

Rüyada başkasının saçını yapmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını yapmak gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak yaşamının tadını çıkaracağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza yorulur.

Rüyada saçlarını bukle yapmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada gelin saçı yapmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saç kesimi yapmak kötü kişilerden uzak durulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kıvırcık saç yapmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada saça boya yapmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Rüyada saçını topuz yapmak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments