Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın önünü kestirmek

Rüyada saçın önünü kestirmek

Rüyada saçın önünü kestirmek bol rızık sahibi olunacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kısmetinizin açılacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına inanılır.

Rüyada saçın önünü kestirmek gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşmanız durumunda işe yarayan sonuçlar elde edilebilir.

Rüyada saçın önünü kestirmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada saçlarının önünün döküldüğünü görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada saçının önünün beyazladığını görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada saçının ön kısmının döküldüğünü görmek kara kara düşünür olacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına alamet eder.

Rüyada saçının ön tarafının döküldüğünü görmek karanlığın biteceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işarettir.

Rüyada saçın önünü kesmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının önünün döküldüğünü görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının önünü kesmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments