Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirmekten vazgeçmek

Rüyada saç kestirmekten vazgeçmek

Rüyada saç kestirmekten vazgeçmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, inancını bir kenara atacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet eder.

Rüyada saç kestirmekten vazgeçmek gördüyseniz:

  • Duygusal, sağlıkla ilgili ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sizin yararınıza olan bir yola girdiniz veya girmeniz sağlanıyor.

Rüyada saç kestirmekten vazgeçmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işaret eder.

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yeni kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç boyamaktan vazgeçmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenip vazgeçmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işarettir.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada atlamaktan vazgeçmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına alamet eder.

Rüyada düğünden vazgeçmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı almaktan vazgeçmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments