Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün saçlarını kesmek

Rüyada ölünün saçlarını kesmek

Rüyada ölünün saçlarını kesmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün saçlarını kesmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada ölü birinin saçını kesmek strese gireceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün saçlarını kesmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü saçı kesmek kişinin can derdine düşeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçları kesmek savurgan bir hayat yaşayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun saçını kesmek kazancının helal para olacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun saçını kesmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ticarete atılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada kendi saçını kendin kesmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments