Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parasını aldığını görmek

Rüyada başkasının parasını aldığını görmek

Rüyada başkasının parasını aldığını görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının parasını aldığını gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Rüyada arkadaşından kağıt para aldığını görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasından para aldığını görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babadan para aldığını görmek güzel bir haber almaya, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına yorulur.

Rüyada kağıt para aldığını görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parasını aldığını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada para aldığını görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok para aldığını görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının para aldığını görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments